Home Forums Particles Support JL Video Background particle not in list

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Avatar
    Randy Garbin
    Subscriber

    I have checked and triple checked my work, but I can’t seem to get JL Video Background particle to appear in my particle list.

    Here is a link to a screen shot that shows what I have done. Hopefully you’ll see something I can’t.

    I’m using WordPress version 5.

    Thanks.

    https://www.dropbox.com/s/yy4oo0iqjw7of0u/custom_scss_and_custom.png?dl=0

    Avatar
    Tony
    Moderator

    Hi Randy,
    Please check the particles folder and custom->particles folder. Did you find duplicate particles in both folders ? If so, please remove the jlvideobackground at particles folder and keep the particle locate at custom->particles folder only.
    Is it possible to access to back-end to check ?

    Avatar
    Randy Garbin
    Subscriber

    No. It’s not duplicated.

    Don’t know if it matters, but this particle does show up as an Atom in the system, but that doesn’t do me any good.

    Yes, I can give you access to the Dashboard, if that’s what you’re asking. My dev server is actually my desktop machine.

    Avatar
    Randy Garbin
    Subscriber
    This reply has been marked as private, meaning that only the original poster and forum moderators can see the content of the reply.
    Avatar
    Tony
    Moderator

    Hi Randy,
    The video background is ATOM not particle type. Please go to base outline -> page settings -> see https://imgur.com/a/orqsqUp

    You need to config the section ID for the background video particle, you can check your site layout to find the section id like so https://imgur.com/a/Q1YlT4C

    Avatar
    Randy Garbin
    Subscriber

    I did enter the section ID in the atom as you suggested and this still doesn’t work. In the atom settings, I entered g-header, which is the header ID, but it’s still not showing up.

    Avatar
    Randy Garbin
    Subscriber

    Okay, my apologies. I think I got it. Unfortunately, Header is not identified as a section, but I’ll figure that part out.

    Next question: Can this only draw from YouTube videos? Is there a way I can use a video on my own server?

    Avatar
    Tony
    Moderator

    Hi Randy,
    We will plan to add local video (html5 video format) in next update.
    Thank you

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.